Perles vinagre balsàmic mòdena Spherika

Esferes perfectes i homogènies d'uns 5mm. de diàmetre que inunden el paladar amb el seu deliciós sabor a vinagre balsàmic en explotar suaument a la boca quan les mossegues. El vinagre balsàmic que utilitzen, de qualitat superior i Indicació Geogràfica Protegida Mòdena, s'elabora a partir de reducció de most de raïm i no simplement del vi. Ideals amb tomàquets i mozzarella, una sopa minestrone, o un carpaccio de bou.

CODI: 620012
UNITATS: 6
PES NET: 55 grs
Spherika
perles.jpg
23-11-2023

Novetat: Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.