Perles oli d'oliva Spherika

Són unes perles de sabors de color groc verdós translúcid que compten amb l'agradable, alhora que intens, sabor que caracteritza l'oli d'oliva verge extra. En aquestes esferificacions també es poden percebre notes herbàcies i un lleuger retrogust amarg i picant, dotant el producte de gran personalitat. Ideals per amanir qualsevol tipus de plat, ja sigui fred o calent com poden ser amanides, carns, peixos, sopes, cremes…

CODI: 620011
UNITATS: 6
PES NET: 50 grs
Spherika
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.