Turrons Pablo Garrigós

23-11-2023

A la taula de Nadal no poden faltar els Turrons Pablo Garrigós Des del 1988 i situada a Xixona a la província d’ Alacant, bressol de la D.O. de torró artesanal. La família Garrigós és un referent en l’elaboració de torró.La qualitat dels seus productes, fets de forma totalment artesanal, permet trobar-los en els aparadors de les botigues més selectes del sector de l'alimentació.

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!

xixona.jpg
torta.jpg
yema.jpg
porciona.jpg
bossa.jpg

La fabricació dels productes es realitza respectant la manera tradicional. S’escullen curosament tots els ingredients, com l'ametlla Marcona de la conca mediterrània o la mel de taronger i romaní silvestres, recol·lectada a les muntanyes llevantines. La mateixa cura es posa en la fabricació dels productes , com a exemple d’això en la fabricació del torró de Xixona , Pablo Garrigós ho segueix fent com ho feien els seus avantpassats, entre que es torra i s'envasa es triguen cinc dies , quan les fàbriques de gran producció triguen un dia.

Noticies relacionades

crottin.jpg
23-11-2023

Formatge crottin de cabra

Formatge fresc de llet de cabra amb diversos sabors elaborats a la zona del Périgord a França
perles.jpg
23-11-2023

Novetat: Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
tete2.jpg
23-11-2023

Formatge Tête de Moine AOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. Maduració de 3 a 4 mesos. Es talla amb la girolla formant les “rosetes”, així s’intensifica el seu sabor