Sobrassada de porc negre “bisbe” IGP La Luna

12-10-2023

L’has de tenir al teu establiment, pregunta al teu comercial !!

Es selecciona la millor carn del porc i es combina amb el millor pebre vermell i la millor sal marina per aconseguir, després d'un període de curació òptima, una gran sobrassada capaç de satisfer els paladars més exigents . Producte sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Tampoc conté ni gluten ni lactosa.

Ja les tenim aquí!! Extraordinàries peces de 6 a 12 kg elaborades amb la carn fresca de porc negre de la raça autòctona mallorquina engreixats a les finques de l'illa amb productes naturals de la terra.

bisbe.jpg
bisbe2.jpg

El porc negre, és un porc de raça autòctona de Mallorca. Està en llibertat, no està estabulat, menja figues, llegums , cereals, per això la carn és més dolça, té més greix infiltrat i va més bé per untar al ser més cremosa.

Noticies relacionades

montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
ramonpeña.jpg
12-10-2023

Conserves Ramón Peña

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.
altagastronomia.jpg
12-10-2023

Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.