Rovelló a trossos Cap d’Urdet

18-04-2024

El Rovelló (Lactarius deliciosus) és el bolet per excel·lència a Catalunya, incorporat a tot tipus de plats i amb un vastíssim receptari pel que és molt apreciat en gastronomia. Amb una aroma singular però escàs i de manera que no té uniformitat. La seva carn és densa i compacta, amb olor suau i dolç, una mica amargós al final.

Algunes recomanacions de consum: rovellons a la vinagreta, rovellons a la brasa, rovellons saltats amb oli d’oliva, all i julivert. També es pot afegir a tot tipus de guisats, amanides tèbies, salses per a pastes i estofats.

Rovelló trossos en conserva de Cap d’Urdet, bolets seleccionats amb cura i envasats al natural.

rovello.jpg

Cap d’Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus,lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.

Noticies relacionades

bufala.jpg
18-04-2024

Mozzarella di bufala campana DO

Formatge DOP elaborat a la campania italiana , es caracteritzada per un color nacrat, una escorça delicada i un cor sucós i intens. Ric en calci, proteïnes, vitamines, sals minerals i baix en greix
reserva12.jpg
18-04-2024

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
pastaocabianca.jpg
18-04-2024

Pasta de colors Oca Bianca

Gamma de pasta de blat de colors, per sorprendre a taula creant combinacions de colors i sabors: Papillons, Fiorellini, Mini Farfalle, Eliche, Trofiette