Novetat: Formatge Ya Cortado Cava Barus Garcia Baquero

08-02-2024

La Cava Barus, llet crua de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc palla amb nombrosos ulls. La seva aroma ens recorda a llets crues acabades de munyir, intens, profund i càlid. Destaquen sabors afruitats i torrefactes i propis de la maduració de la llet d'ovella. La seva textura és untuosa, però consistent i resistent al tall.

Per acompanyar amb  vi dolç, vi negre de reserva, vermut, cerveses fermentades , combina amb melmelada de fruits vermells

Formatge de llet crua de vaca, ovella i cabra madurat durant 105 dies, el seu sabor és intents, producte únic afinat a les Caves Garcia Baquero sobre fusta natural d´alta muntanya. Ja tallat per i llest per menjar !

cavabarustall.jpg
estoigcavabarus.jpg

Noticies relacionades

gruyereroda.jpg
08-02-2024

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
xoriçpeça.jpg
08-02-2024

Xoriç de Lleó Entrepeñas dolç o picant

Xoriç elaborat a Geras de Gordón a partir de les parts més nobles del porc, amb un elevat % de pernil de porc i un reduït % de cansalada de porc s’hi afegeix pebre vermell de la vera DO dolç o picant i all natural. Embotit curat amb un procés de fumat natural de llenya elaborat artesanalment amb una curació natural de 40 a 60 dies
bonitoltaula.jpg
08-02-2024

Bonítol del Nord de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor bonítol del nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Us l’oferim ja col.locat a l’expositor per posar-lo en un lloc ben destacat del vostre establiment!