Novetat: Costella de Porc marinada My Chef

08-06-2023

Porció de Tira de costella de porc marinada amb espècies de BBQ i cuinada a baixa temperatura, aconseguint un producte de sabor suau i textura melosa per l’efecte de la cocció.                                            

Tira de costella de porc condimentada amb salsa barbacoa cuinada al buit i a baixa temperatura.

costellaporc.jpg
costella.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Estan situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

 

Noticies relacionades

portes.jpg
08-06-2023

Nova ubicació d'ELIAS SELECCIÓ

Desde aquest mes de Juny estem ubicats a un nou magatzem, amb més espai on poder seguir treballant per oferir-vos els millors productes i el millor servei. Seguiu confiant en nosaltres!! Ens hem traslladat C/Ferrocarril, 16 (Nau 5) 08232 Viladecavalls (BCN) Accés: C/Narcís Monturiol, 12 (Can Trias)
foie.jpg
08-06-2023

Novetat: Foie amb Pedro Ximénez Mas Pares

Mas Pares ens sorprèn un cop més desde Girona, amb una deliciosa novetat. Al bloc de foie gras d'ànec tradicional hi afegeix dues capes de salsa de vi dolç de Pedro Ximénez
micuit.jpg
01-06-2023

Bonítol Micuit Conservas Ortiz

Elaborat en el seu propi suc , sense oli amb una mica de sal i res més. Recomanat per dietes