Gamma de formatges Carpenedo

09-11-2023

Basajo : Combinació de la llet d'ovella i la dolçor del vi blanc Passito, vi dolç típic italià, madurat durant mínim 6 mesos

Blu’61: Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i  nabius, tot madurat durant 3 mesos

Dolomitico: Formatge blau envellit amb cervesa de malta madurat un mínim de 50 dies.

Blugins: Combinació atrevida de formatge blau de llet de vaca madurat amb ginebra Roby Marton

Speziato Tartufo: Formatge de llet de vaca que durant la seva elaboració, s'hi afegeixen espècies a la seva escorça, perquè durant la curació d'un mes li vagin donant gust ,al seu interior hi trobem trossets de tòfona, tot un luxe.

Formatges únics i exquisits per degustar aquestes festes: Basajo, Blu’61, Speziato al tartufo, Dolomitico i Blugins. Demanal’s al teu comercial!

blu61.jpg
blugins.jpg
dolimitico.jpg
basajo.jpg
speziato.jpg

Afinador italià que desde 1960 elabora els seus productes seguint l’anomenat mètode Carpenedo un conjunt de protocols d'elaboració, resultat d'anys d'experiments i millores que, combinats amb la passió i respecte per la matèria, condueixen a combinacions sàvies i dosificacions d'ingredients i perfums.

Antonio Carpenedo, juntament amb els seus fills Ernesto i Alessandro, són reconeguts a tot el món com a custodis i ambaixadors d'un saber fer que ha distingit una de les realitats italianes més particulars i innovadores de l'art lacti dels darrers 50 anys.

Partint d'un producte excel·lent, elaborat per formatgeries de renom -que respecten el medi ambient i la biodiversitat del territori- elegit en funció de les peculiaritats del producte amb què es combinarà i transformarà: del vi a l'orujo, del fenc a la cervesa, tot excel·lències italianes reconegudes i prestigioses.

Noticies relacionades

panettoneintegral.jpg
09-11-2023

Panettone Filippi

Panettone 100% italià elaborats per Filippi, pastissers artesans de tradició familiar des de 1972, situats a la localitat de Zanè . Seguint un procés d’elaboració natural i artesanal , utilitzant els millors ingredients i amb molta cura i dedicació , és com s'obté un producte únic.
foieentier.jpg
09-11-2023

Foie entier Mas Pares

En un pràctic format de 100gr ideal per aquestes festes tenim l’ Entier natural: foie 100% d’ànec i l’ Entier amb brisura de tòfona: foie 100% d’ànec amb brisura de tòfona.
pabologarrigos.jpg
09-11-2023

Novetats Pablo Garrigós

Dos nous productes per aquest Nadal que tenen com a protagonista la xocolata gourmet: LEMON & CARAMEL XOCOLATA i XOCOLATA MOMENTS 3 VARIETATS. Aquestes xocolates fusionen la tradició belga amb l’essència mediterrània