Formatge Tomme light Pochat IGP

20-07-2023

Reconegut des del 1996 per la Indicació Geogràfica Protegida IGP, el Tomme de Savoie és l'únic formatge amb distintiu de qualitat disponible a diversos nivells de greix. Elaborat amb llet termitzada de vaca. De pasta semidura color blanc groguenc, la seva escorça color gris amb taques blanques segons afinat, és dura. Sabor suau i delicat, lleugerament salat. Madurat de 1 a 3 mesos. Destaca pel baix contingut en greix, només conté un 13% de greix. Elaborat a la regió de Savoia a França, a la Fromagerie Coopérative d'Hauts de Savoie a Frangy

Formatge tradicional elaborat a la regió de la Savoie amb llet termitzada de vaca, només conté un 13% de greix

tommelight.jpg
tommetall.jpg

Ideal per degustar com a aperitiu, al final del dinar o com a aperitiu durant el dia, acompanyar amb un pa enfornat o un vi negre sec

Productes

Noticies relacionades

reserva12.jpg
20-07-2023

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
variatdebolets.jpg
20-07-2023

Barreja de bolets Cap d’Urdet

Combinat de bolets seleccionats amb cura i envasats al natural. Producte seleccionat a mà i processat artesanalment.
petitcamembert.jpg
20-07-2023

Petit Camembert Gillot

Formatge elaborat a Normandia, de llet crua de vaca. Modelat a mà amb cullerot, la seva textura és cremosa i el seu sabor intens