Formatge manxego semicurat Las Terceras

26-01-2023

La seva acurada elaboració fa que sigui molt cremós i lleuger a la boca. Presenta una inconfusible aroma amb reminiscències a la seva principal matèria primera i un delicat sabor de toc distingit i personal que marca la diferència respecte a altres formatges de menor curació.

La seva versatilitat el converteix en un gran company de tota mena de vins, destacant la seva gran afinitat amb un vi blanc sec. Un suggeriment original és maridar-lo amb caves per gaudir del contrast de textures.

Formatge amb D.O. de llet crua d'ovella manxega madurat de 3 a 4 mesos

las terceras 1.png
las terceras 2.png
las terceras 3.png

Elaborat per Las Terceras , finca amb més de 200 anys d'història, ubicada a el Camp de Montiel , a Ciudad Real.  Els seus formatges s’elaboren a partir de la llet obtinguda de l'explotació ramadera i agrícola de la mateixa finca.

Aquest formatge ha estat guanyador de diversos premis:

Medalla de Bronze al World Cheese Awards 2022 (Newport, Wales)

Medalla de Plata a Le Concours International de Lió 2021 - 2022 (Lió)

Medalla de Plata al World Cheese Awards 2021 (Oviedo)

Medalla d'Or al World Cheese Awards 2019 (Bergamo)

Medalla de Bronze al World Cheese Awards 2019 (Bergamo)

Medalla de Bronze al World Cheese Awards 2017 (Londres)

Noticies relacionades

cigrons.png
26-01-2023

Cigrons cuinats amb verdures Aimar

Novetat: Plat cuinat llest per servir seguint la recepta tradicional cuinada com ho faria la nostra àvia.
tonyina.png
26-01-2023

Tonyina clara Conservas Ortiz

Promoció especial: Tonyina clara en oli d'oliva pack de 3 llaunes + 1 llauna de regal Conservas Ortiz.
my chef.png
27-12-2022

Novetats Gamma MY CHEF

Productes My Chef 100% naturals, elaborats a la comarca d’Osona