Guanciale tac Casa Prat

El guanciale és un ingredient indispensable en algunes receptes italianes com la carbonara o l'amatriciana. S'elabora a partir de la papada de porc pelada i retallada, salarada i barrejada amb diverses espècies i herbes. A continuació, es deixa assecar i es cura durant aproximadament 30 dies. En acabar l'adob, el guanciale es renta, es seca i es polvoritza amb pebre, la qual cosa afavoreix la seva maduració i conservació, nivella l'excés d'unto i enriqueix el seu ventall de matisos. Per això, el seu sabor és més intens que el d'altres productes com la panceta, menys gras i salat i més delicat, dolç i sofisticat.
CODI: 200025
UNITATS: 6
PES NET: 200 grs
ORIGEN: Catalunya
EMBOTITS CASA PRAT
Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.