Tonyina vermella amb algues 1 kg Herpac

És un producte elaborat amb llom d'autèntica tonyina vermella, enciam de mar, oli de gira-sol i sal marina. L'enciam de mar és una alga que li aporta els matisos necessaris per potenciar encara més el seu sabor exquisit. El procés d'elaboració de la tonyina vermella és el següent: es netegen els lloms i es couen amb sal marina. Posteriorment, es deixen refredar, es tallen i se'ls afegeix l'enciam de mar i l'oli de gira-sol.
CODI: 140070
UNITATS: 4
PES NET: 1000 grs
PES ESCORREGUT: 700 grs
Salazones Herpac
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.