Salmó fumat en oli 250 grs Herpac

Un clàssic a l'hora de preparar aperitius o per donar color i gust a una amanida. El salmó fumat de Herpac ve en fines rodanxes de fàcil separació, a punt per sorprendre els paladars exigents. El salmó es recepciona fresc. Posteriorment, es procedix a netejar i salar en capes alternes de sal i sucre durant 18 hores. A continuació es fuma durant 17-40 hores a una temperatura entre 20º i 30ºC. És un dels aliments més nutritius i saludables.

CODI: 140175
UNITATS: 6
PES NET: 250 grs
PES ESCORREGUT: 200 grs
Salazones Herpac
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.