Bacallà fumat en oli 250 grs Herpac

Fines rodanxes de bacallà fumat en oli llestes per menjar. Un suggeriment? Servir damunt de pa torrat i acompanyar amb una mica de salmorejo. El bacallà es sala a capes alternes d'oli i sal durant 18 hores. Posteriorment, es fuma durant unes 17-40ha una temperatura d'entre 20º i 30ºC, i finalment, es talla. El seu sabor és exquisit, molt apreciat a la cuina. La seva textura és suau i melosa, fet que el converteix en un peix ideal.

CODI: 140170
UNITATS: 4
PES NET: 250 grs
PES ESCORREGUT: 200 grs
Salazones Herpac
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.