Llom bacalla remullat extra

Saladuries Rovira, ofereixen bacallà remullat en el seu punt òptim de sal per poder ser cuinat directament. Durant el procés no utilitzen cap ingredient ni conservant químic (la baixa temperatura entre 0º i 4ºC serà l’únic conservant). El bacallà els hi arriba protegit per una gruixuda capa de sal de la millor qualitat. Un cop seleccionat per mides el tallen amb disc per aconseguir un tall net. Disposen les peces en banyeres d’aigua a una temperatura constant entre 0º i 2ºC. El procés de hidratació fet de forma natural és lent. Cal fer diverses cates per trobar el punt òptim del dessalat. Quan està a punt ho deixen escórrer durant 20 hores. Posteriorment es revisen, una a una, totes les peces per evitar qualsevol anomalia o espina. Un cop revisat l’envasen al buit en diferents formats.
CODI: 750010
UNITATS: 6
PES NET: 250 grs
Saladuries Rovira
Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.