Vacherin Fribourgeois DOP

Es distingeix perquè és molt cremós. Aquest formatge tou ve d'una regió amb abundants pastures, situat al peu dels Alps al cantó de Fribourg. És un formatge a base de llet de vaca crua, de pasta premsada no cuita. El contingut en matèria grassa és del 28%. Té una lleugera olor de resina i un sabor lleugerament àcid, al gust d'avellana. D'octubre a març és el període òptim de degustació, després d'una maduració de 5 a 7 setmanes. Molts suïssos ho consideren essencial per a lèxit duna bona fondue.
CODI: 870650
UNITATS: 1
PES NET: 7,5 kg
ORIGEN: Suissa
LLET: Vaca
Margot
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.