Sbrinz AOP

Formatge molt dur elaborat amb llet crua de vaca, de primera qualitat. La seva maduració, extremadament llarga, de 16 a 36 mesos, li dóna un caràcter que reflecteix la força original de les muntanyes de Suïssa Central, la regió d'on ve. Al segle 16, els comerciants transalpins que venien de Brienz, i anaven a Itàlia, portaven amb ells un formatge que els comerciants italians el van batejar amb el nom «Lo Sbrinzo», fent al·lusió a la regió d'on venien. Des de llavors, aquest famós formatge va mantenir no només les antigues tècniques de producció, sinó també el nom: l'Sbrinz.
CODI: 870500
UNITATS: 1
PES NET: 5 kg
ORIGEN: Suissa
LLET: Vaca
Margot
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.