Rocamadour Fermier DO

El formatge de cabra Rocamadour és un formatge de cabra de textura fundent i cremosa. Un fondant incomparable, únic i específic de Rocamadour que el converteix en un imprescindible a les teves taules de formatges. Aquest caràcter cremós és el resultat de la maduració de 6 a 7 dies. Entre la pell, que roman flexible, i el cor del formatge, es desenvolupa una fina capa de crema. Aleshores diem que el formatge “pica”. Revela a la boca un sabor dolç de cabra, juntament amb sabors de crema i avellana. Un sabor, una textura que serà lleugerament diferent segons les granges i les formatgeries per recordar que cada formatge de cabra Rocamadour és únic.
CODI: 263667
UNITATS: 12
PES NET: 35 grs
ORIGEN: França
LLET: Cabra
Distrisud
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.