Reblochon de Savoie DOP

El Reblochon és un formatge de textura tova no cuita, cremós i amb petits forats que es va començar a fabricar a la zona de Savoia, als Alps, des del segle XIII. El Reblochon es presenta en forma d'un cilindre pla, de 14 cm de diàmetre aproximadament, amb una escorça llisa de color groc a ataronjat, coberta amb una pols clapellada de floridura blanca que demostra un bon curat al celler. Suau i vellutada, la pasta que va del groc al ivori, és homogènia i untuosa. Se sol barrejar llet de les tres races de vaca de la zona (Abondance, Tarine i Montbéliarde). El seu aroma és força aspre, però el sabor és suau, afruitat i cremós, un excel·lent formatge.
CODI: 262650
UNITATS: 12
PES NET: 450 grs
ORIGEN: França
LLET: Vaca
Distrisud
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.