Persille de cabra Ferme de Tremblaye

El Persillé de Chèvre és un formatge artesà d'elaboració tradicional de llet pasteuritzada de cabra d'una mida similar al d'un tomàquet de muntanya. La seva escorça cendrosa d'aparença seca però lleugerament humida posseeix una pasta untuosa amb una bella distribució del vetejat blau. D'aquest formatge el seduirà no només la textura cremosa, sinó també la barreja de sabors, a mig camí entre les notes de cabra i el picant típic dels formatges blaus. Ben equilibrat entre el salat i dolç, amb vegetals, fenc humit i notes de caramel, una mica picant amb reminiscències de pebre blanc al final.
CODI: 262615
UNITATS: 2
PES NET: 1 kg
ORIGEN: França
LLET: Cabra
Distrisud
És exquisit ben esmicolat sobre amanides mixtes, amb nous o en sopes, patates rostides, salses per a verdures i farcits, o amb torrades en taules de formatges. Portat a temperatura ambient, és fantàstic untat sobre una llesca de pa cruixent. En general sassocia amb un vi blanc sec i afruitat de Savoia.
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.