Brie Roitelet

L'origen d'aquest nom prové d'un ocell molt petit, Le Roitelet, que viu a la regió del Marne. La llegenda explica que el cant del Roitelet va sorprendre un mestre formatger del Marne mentre preparava el seu formatge. Sense adonar-se'n, va abocar crema en la seva preparació. Brie Le Roitelet, un brie gurmet amb un centre cremós i un delicat gust de nata. S'elabora i madura a la regió de Manxe, a Normandia amb ingredients acuradament seleccionats. Es necessiten més de 20 litres de llet per fer un Brie Roitelet de 3 quilos. És aquest famós toc de crema de Normandia el que li dóna la seva incomparable cremositat, la seva generositat i el seu gust subtil a avellana.

CODI: 262611
UNITATS: 1
PES NET: 3,15 kg
ORIGEN: França
LLET: Vaca
Distrisud
peçabrie.jpg
07-09-2023

Brie Le Roitelet

Formatge madurat de pasta tova i escorça florida, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca a l’Ille de France
Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.