Rovello trossos pot 314 grs Vencerol

Es tracta d'un bolet molt comú a la península ibèrica, de fet se'l coneix per fins a 10 noms diferents segons la regió (rovelló a Aragó, rovelló a Castella i Lleó, guiscà a Múrcia i Albacete, pinetell a Catalunya, etc…). El nom científic és Lactarius deliciosus i no pot ser més encertat, perquè efectivament està deliciós. Creix habitualment a les pinedes i la seva època de recol·lecció és a la tardor. És un bolet molt fàcil de cuinar i de gran sabor, són típics amb allada o amb ous trencats i estan per llepar-se els dits.
CODI: 722525
UNITATS: 12
PES NET: 290 grs
PES ESCORREGUT: 150 grs
Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.