Anxoves Salao 10 kg 11p' 19 Ortiz

Elaborades i filetejades amb cura, una a una, les Anxoves Ortiz es pesquen durant la Costera de Primavera i s'elaboren en fresc per mantenir tot el seu sabor. Maduren en barrils amb sal durant un període mínim de 6 mesos. Un cop madurades, es comercialitzen en oli d'oliva i filetejades a mà una a una o en salaó. L'Anxova de l'espècie Engraulis encrasicholus és la més apreciada del món. Gràcies a aquesta acurada elaboració tradicional aconseguim una Anxova amb una carn compacta i un sabor intens. L'Anxova en salaó és el format ideal per preparar les anxoves al vostre gust. S'envasen en fresc, alla vera carn (amb molt poca sal entre les capes d'anxoves) i estan a punt per ser preparades: es poden filetejar a navalla i degustar amb oli d'oliva verge extra.

CODI: 070131
UNITATS: 2
PES NET: 10000 grs
PES ESCORREGUT: 8000 grs
Conservas Ortiz
Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.