Xoriç de Gla Ibèric Picant FISAN

El Xoriço Picant de Gla ibèric FISAN s'elabora amb el adob tradicional del magre i amb totes les carns nobles del porc, presa, secret (que mai no són congelades). El seu original ingredient natural és l'excel·lent pebre vermell picant de la Vera (zona d'Extremadura productora). Aquest pebre vermell penetra a la carn i fa sucós el seu magre. El Xoriço Picante de Bellota Ibérico FISAN delecta els paladars que busquen un sabor fort i gustós. La seva curació, part fonamental del procés, té lloc als assecadors naturals que FISAN posseeix a Guijuelo i requereix unes condicions d'humitat i temperatura molt concretes, cosa que restringeix la seva producció a peces limitades. Després de reposar pacientment durant almenys 5 mesos als cellers de FISAN sotmès a rigorosos controls, per fi la peça està llesta per ser gaudida a la taula

CODI: 080313
UNITATS: 5
PES NET: 1-1,7 kg
Fisan
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.