Pernil Anyada 2018 Edició Limitada FISAN

Aquest pernil pertany a l'EDICIÓ LIMITADA Alta Gastronomia de l'Anyada 2017 composta per 101 peces úniques. Escollits personalment per la família Sánchez. Se seleccionen entre les millors peces de l'anyada, aquelles que compleixen els requisits organolèptics més exigents, per poder gaudir de tots els sabors i aromes d'un veritable pernil. Se seleccionen ja des del seu origen a la devesa, i se'ls dóna la major cura durant al voltant de 60 mesos. Durant aquest temps han estat curades amb cura i paciència en assecadors i cellers naturals, amb poca llum i escàs soroll. Es recomana consumir el pernil a una temperatura de 22º C per apreciar la seva aroma profunda i fresca, el seu color rosat fosc amb molt bona infiltració de greix i deixar que la seva textura es fongui a la boca.

CODI: 080054
UNITATS: 1
PES NET: 5,7-9,5 kg
Fisan
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.