Panettone xocolata i taronja 1/2 kg Filippi

Disponible per Nadal

Creat per a no renunciar a la frescor i fragància de la fruita i alhora a l'exquisidesa de la xocolata. Barreja suaus i fragants trossets de taronges sicilianes confitades de forma natural amb selecta xocolata negra. Arriben al nas la sensual aroma de les baies naturals de vainilla Bourbon, la fresca aroma de la pell de taronja, les notes cítriques i la fragància especiada de la xocolata fina.

CODI: 777920
UNITATS: 6
PES NET: 500 grs
ORIGEN: Itàlia
Pasticceria Filippi
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Codi:777900

Panettone classic 1/2 kg Filippi

Disponible per Nadal
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.