Set Lo Scrigno Giusti

Lo Scrigno va néixer el 2006 a partir de la sol·licitud del Mestre Luciano Pavarotti de produir un objecte únic, per ser proposat en una subhasta benèfica de la seva Fundació. La família Giusti crea així una preciosa caixa de fusta que conté tota la Col·lecció Històrica en el clàssic format Champagnotta, en combinació amb cinc fins condiments a base de Vinagre Balsàmic de Mòdena IGP envellit en bótes individuals de roure, cirerer, castanyer, morera i ginebre .
CODI: 771654
UNITATS: 1
PES NET: 250 ml
Giuseppe Giusti
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.