Bacallà fumat en oli 250 grs Herpac

Fines rodanxes de bacallà fumat en oli llestes per menjar. Un suggeriment? Servir damunt de pa torrat i acompanyar amb una mica de salmorejo. El bacallà es sala a capes alternes d'oli i sal durant 18 hores. Posteriorment, es fuma durant unes 17-40ha una temperatura d'entre 20º i 30ºC, i finalment, es talla. El seu sabor és exquisit, molt apreciat a la cuina. La seva textura és suau i melosa, fet que el converteix en un peix ideal.

CODI: 140170
UNITATS: 4
PES NET: 250 grs
PES ESCORREGUT: 200 grs
Salazones Herpac
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.