Manxego curat llet crua DO Las Terceras

Formatge manxec curat elaborat amb llet crua d'ovella manxega, ferments làctics, quall i sal. I presenta una maduració de 6 a 8 mesos.

La seva escorça natural té una lleu coloració groga i una forta consistència. A la boca presenta una textura ferma i d'escassa elasticitat. Intens aroma i sabor profund amb una lleugera acidesa que es tradueix en bones dosis de complexitat al final.

CODI: 880100
UNITATS: 2
PES NET: 3 kg
ORIGEN: España
LLET: Ovella
Las Terceras

Acompanyat per una maduresa exquisida, aquest formatge manxec curat de llet crua captiva amb el seu embriagador aroma ple de subtileses. Contundent, de sabor intens, molt elegant, i amb un lleuger toc àcid al final que el fa inoblidable. A la boca denota fermesa i un marcat caràcter que suposa tota una exquisidesa per als amants del bon formatge.

Resulta molt apetitós amb un vi negre reserva, amb cos, vigorós i de bon aroma. També amb brandi, sabent que, com més poderós sigui aquest aiguardent millor compenetrarà amb un formatge manxec curat de llarga maduració.

Apte per a:

  • Celíacs – No conté gluten
  • Al·lèrgics o intolerants a l'ou – No conté lisozima d'ou
  • Intolerants a la lactosa – Contingut de lactosa és <0,1%
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.