Terrina brisura de tofona 925 grs Mas Pares

Fetge gras d’ànec assaonat, amb un 1,5% de tòfona oligospermum i melanosporum, emulsionat i sotmesos a tractament tèrmic per a obtenir un producte d’excel·lent qualitat, intensa aroma a tòfona, sabor exquisit i agradable textura. La terrina de 925 grs està pensada per a grans reunions o celebracions, ja que d’aquest format podem fer deu corts d’aproximadament 90 grs. És un producte pasteuritzat que requereix fred entre 0 i 4°C i que ha de ser consumit, com a màxim, 48 hores després d’obrir-se.
CODI: 163021
UNITATS: 1
PES NET: 925 grs
Mas Pares
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.