Cuixa en confit al buit Mas Pares

El confit de cuixa d’ànec és una delícia en el món de la gastronomia. La qualitat de la carn d’aquestes cuixes és conseqüència de la criança de l’ànec a l’aire lliure i de l’excel·lent alimentació que l’ànec rep a base de cereals i blat. Amb una minuciosa preparació del confit de cuixes obtenim un resultat immillorable. Cal deixar la llauna en remull en aigua calenta uns minuts per a fondre el greix i així facilitar l’extracció de les cuixes. Una vegada s’extreuen les cuixes és recomanable que escorri bé el greix sobrant. La resta del greix que queda en la llauna pot utilitzar-se per a cuinar.
CODI: 162007
UNITATS: 1
PES NET: 230 grs
Mas Pares
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.