Daus marinats bacalla terrina

Saladuries Rovira, ofereixen bacallà remullat en el seu punt òptim de sal per poder ser cuinat directament. Durant el procés no utilitzen cap ingredient ni conservant químic (la baixa temperatura entre 0º i 4ºC serà l’únic conservant). El bacallà els hi arriba protegit per una gruixuda capa de sal de la millor qualitat. Un cop seleccionat per mides el tallen amb disc per aconseguir un tall net. Disposen les peces en banyeres d’aigua a una temperatura constant entre 0º i 2ºC. El procés de hidratació fet de forma natural és lent. Cal fer diverses cates per trobar el punt òptim del dessalat. Quan està a punt ho deixen escórrer durant 20 hores. Posteriorment es revisen, una a una, totes les peces per evitar qualsevol anomalia o espina. Un cop revisat l’envasen al buit en diferents formats.
CODI: 750050
UNITATS: 1
PES NET: 1 kg
Saladuries Rovira
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.