Seito marinat terrina 500 grs Dominguez

Seitons i sardines en vinagre especials destaquen per la seva carn blanca, suau i realment saborosa. Dues exquisideses inigualables, no només per estar elaborades a partir d'exemplars immillorables, sinó també pel tàndem exquisit que formen amb la seva inigualable amaniment de tomàquet. Aquests botiguers són el resultat perfecte de la unió d'una matèria primera excel·lent i el toc únic que Domínguez atorga en la seva elaboració acurada. Entre els botiguers de qualitat superior, procedents de les costes espanyoles, se seleccionen exclusivament els més grans, color platejat intens i de carn molt ferma. Els mestres els converteixen en especials gràcies a un procés d'elaboració lent i minuciós protagonitzat pel seu amaniment de tomàquet inconfusible.
CODI: 181259
UNITATS: 1
PES NET: 500 grs
PES ESCORREGUT: 350 grs
Ahumados Dominguez
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.