Salmo pretallat Dominguez

Una fusió perfecta entre la frescor del salmó procedent de les aigües més pures i el fum natural de les fustes acuradament seleccionades que, després de passar pel nostre minuciós procés de fumat, es tradueixen en una aroma inconfusible. Elaborat manualment, de principi a fi, manté tota la màgia i essència de la veritable tradició, convertint-se en un salmó fumat únic que eleva el nostre sabor a un altre nivell dins del món de la gastronomia.

CODI: 180100
UNITATS: 1
PES NET: 1,5-2 kg
Ahumados Dominguez
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.