Bacalla fumat terrina Dominguez

Sorprenentment tendre i ple de matisos aromàtics, el bacallà fumat Domínguez és un clàssic absolut de la casa. Sempre equilibrat, amb el toc de sal just i d'una suavitat excepcional. Un mos exquisit de carn blanca i delicada, que culmina amb l'artesanal tall a ganivet dels nostres mestres. L'aroma inconfusible del bacallà fumat cobra diferents significats en funció del tall, una tasca que es fa sempre de forma manual. En rodanxa, desprèn un bouquet lleuger i molt equilibrat.

CODI: 181220
UNITATS: 1
PES NET: 1 kg
PES ESCORREGUT: 700 grs
Ahumados Dominguez
bacallasol.jpg
28-09-2023

Bacallà Fumat d’Ahumados Dominguez

Amb el toc de sal just i d'una suavitat excepcional, producte molt saludable, 100% natural
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.