VACHERIN FRIBOURGEOIS DOP MARGOT

Es distingeix perquè és molt cremós. Aquest formatge tou ve d'una regió amb abundants pastures, situat al peu dels Alps al cantó de Fribourg. És un formatge a base de llet de vaca crua, de pasta premsada no cuita. El contingut en matèria grassa és del 28%. Té una lleugera olor de resina i un sabor lleugerament àcid, al gust d'avellana. D'octubre a març és el període òptim de degustació, després d'una maduració de 5 a 7 setmanes. Molts suïssos ho consideren essencial per a lèxit duna bona fondue.
CODI: 870650
UNITATS: 1
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.