Barreja delicies oli 3 kg Cap d'Urdet

No photo

Producte seleccionat a mà i processat artesanalment. Ofereix una varietat de 5 bolets: Rovelló (Lactarius deliciosus), gírgola (Pleurotus ostreatus), llenega rossa (pholiota nameko), Stropharia, i shiitake (Lentinus edodes). Ideal per farcits, guarnició de carns, pastes, arrossos, pizza.

CODI: 860101
UNITATS: 6
PES NET: 2,4 kg
Cap d'Urdet
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.