Carpaccio ventresca tonyina vermella hostaleria Herpac

El carpaccio de tonyina vermella és un dels productes estrella. S'elabora amb ventresca de tonyina vermella, la part més sucosa de la tonyina, i se sotmet a un procés de fumat artesanal que li confereix un sabor i una aroma realment únics. Fines làmines tallades a mà, amb un vetejat que recorda els millors productes ibèrics de gla. Aquest greix infiltrat a la carn és el que aporta aquesta sucositat tan apreciada, convertint aquest producte en un veritable menjar. La ventresca de tonyina vermella és una font de proteïnes i àcids grassos Omega 3 i Omega 6, i entre els seus molts beneficis per a la salut destaca la reducció del risc de patir malalties cardiovasculars.

CODI: 140139
UNITATS: 20
PES NET: 80 grs
Salazones Herpac
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.