Banderilla tonyina fumada 250 grs Herpac

Les banderilles de Herpac poden arribar a ser addictives. Dauets de tonyina fumada conservada en oli. Fetes a mà, una a una. Normal que estiguin tan rematadament bones. És el producte perfecte per a entrants i pica-pica acompanyats d'un bon vi. Una estoneta abans d'ingerir-les, es recomana deixar-les a temperatura ambient per gaudir-ne en el seu màxim potencial.

CODI: 140169
UNITATS: 4
PES NET: 294 grs
PES ESCORREGUT: 194 grs
Salazones Herpac
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.